faber-optiek-den-helder-slide-contactlenzen-1
faber-optiek-den-helder-slide-contactlenzen-2

Contactlenzen voor alle situaties


Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen of maandlenzen, u kunt het zo gek niet opnoemen, maar wij hebben deze contactlenzen in huis! Wij helpen u aardig op weg en kijken persoonlijk naar uw situatie.

En dan, dan heeft u de ideale contactlens die past bij uw situatie en levensstijl, maar onze service blijft doorgaan. Wij staan graag voor u klaar als het draait om nieuwe oogcontroles, alles om uw ogen ”gezond”  te houden. Tot slot, voor vragen, op- en/of aanmerkingen kunt altijd bij ons terecht. Zo blijft u optimaal genieten van uw contactlenzen.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u eens een nieuw type contactlens testen? Geen probleem, wij staan voor u klaar!


Online lenzen bestellen

Faber Optiek in Den Helder biedt u de mogelijkheid om online uw contactlenzen te bestellen. Dat doen we door een samenwerking met LensOnline.nl. LensOnline is een online aanbieder van contactlenzen, maar dan wel een die daarvoor gebruikmaakt van een netwerk van contactlensspecialisten. Oogzorg blijft tenslotte heel belangrijk, ook als u online uw lenzen koopt!

Naast de aandacht voor oogzorg spreekt ook de transparante werkwijze van LensOnline ons aan. Door de scherpe prijzen en het feit dat u van tevoren weet waar u aan toe bent, hebben we er vertrouwen in u een goed online adres te bieden als u even niet in staat bent naar de winkel te komen. Wilt u contactlensadvies op maat of koopt u toch liever in de winkel, dan blijft u uiteraard welkom in de optiekzaak van Faber Optiek in Den Helder.

Direct online lenzen bestellenTop